De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Zoekt u een opleiding in de zorg die bij u past? Of wilt u uw afgeronde zorgopleiding verder uitbouwen?

De Radboudumc Health Academy biedt u een breed onderwijsscala op HBO- en MBO-niveau. We verzorgen beroepsopleidingen, bijvoorbeeld verpleegkundige, anesthesiemedewerker of operatieassistent en vervolgonderwijs waaronder een groot aantal CZO-opleidingen en programma’s. Maar ook bijscholing, coaching en advies. Voor elke fase van uw carrière hebben we een aanbod.

Wat wil ik worden? Past deze baan eigenlijk wel bij mij? Zit er toekomst in deze sector en welke studie heb ik dan nodig?

Kiezen is moeilijk. De Radboudumc Health Academy kan jou helpen antwoord te vinden op deze lastige vragen. Maak kennis met de mogelijkheden die het Radboudumc biedt. Kom in aanraking met bekende en minder bekende beroepen, zodat de keuze voor een studie en een beroep makkelijker wordt.

De Radboudumc Health Academy is een opleidingsinstituut in de gezondheidszorg en biedt jou de mogelijkheid een kijkje te nemen achter de schermen van een academisch ziekenhuis en kennis te maken met verschillende zorgprofessionals. Je kunt deze mensen uit de praktijk alles vragen over het beroep dat zij uitoefenen en de plek in het ziekenhuis waar zij werken.

Lees meer op han.nl Verpleegkunde en Masteropleidingen.