Iedereen vanaf 16 jaar kan terecht bij Leeuwenborgh, een Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, beroepsopleidingen, om-, bij- of nascholingsonderwijs en bedrijfstrainingen.

Leeuwenborgh biedt veel verschillende opleidingen aan, op allerlei niveau’s en voor verschillende doelgroepen. De opleidingen worden gegeven op onze locaties in Maastricht en in Sittard of in de praktijk, bij leerwerkbedrijven of bij bedrijven die kiezen voor een bedrijfstraining. Mogelijkheden te over.

Zorg & welzijn
Werken met mensen, dat bevalt jou uitstekend. Of het nu gaat om kinderen, jongeren of ouderen. Jij helpt hen op weg of biedt een helpende hand. Dát is wat je gaat doen wanneer je kiest voor een opleiding in de sector Zorg en Welzijn.

Na je opleiding kan je aan de slag als verzorgende en verpleegkundige in een ziekenhuis of zorginstelling, maar ook als begeleider in de gehandicaptenzorg of het volwassenenwerk. Of misschien werk jij straks wel als pedagogisch medewerker in de kinderopvang of als onderwijsassistent. Volg dan een opleiding in de richting welzijn of kies voor een van de opleidingen voor een baan in de zorg.