ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo voor christenen. De school heeft een vestiging in Groningen en in Zwolle. ROC Menso Alting biedt kleinschalig, gereformeerd mbo voor christenen. Ons motto is ‘ontmoet elkaar’. En dan hebben we het niet alleen over je medestudenten, je coach en de docenten. Je ontmoet ook het werkveld waar straks je toekomst ligt. En natuurlijk ontmoet je de maatschappij, waar je als christen mee onderdeel van bent, en waarin je elke dag de kans krijgt om jezelf kenbaar te maken. De school is de basis die je stimuleert bij al je ontmoetingen.

Gelegenheid om te kiezen
Bij Menso Alting krijg je ruim de gelegenheid om te ondervinden of je een goede opleidingskeuze hebt gemaakt. Het eerste jaar van de opleiding is namelijk een basisjaar. Je kiest niet gelijk voor een uitstroomrichting, maar bekijkt samen met je coach en docenten welk niveau en welke opleiding het beste bij jou past. Dat is prettig als je nog niet helemaal zeker van je zaak bent!

Organisatie
ROC Menso Alting Zwolle komt voort uit een samenwerkingsverband van ROC Menso Alting Groningen, ROC Landstede, Greijdanus  en het Viaa. Deze organisaties staan garant voor een optimale ontwikkeling van gereformeerd middelbaar beroepsonderwijs voor christenen in de regio Zwolle.

ROC Menso Alting Zwolle is een autonome organisatorische eenheid binnen de stichting Landstede.

Ons geheim? Kleinschalig onderwijs en hart voor de student!