ROC Rivor staat op de vierde plaats van de beste Mbo-scholen van Nederland (Bron: Keuzegids Mbo). En is zelfs de beste van Gelderland. Je bent dus verzekerd van goed onderwijs in een kleine, betrokken school.

ROC Rivor geeft aandacht aan ambitie. We laten studenten kansen ontdekken en talenten verder ontwikkelen. Iedereen is ergens goed in én heeft nog iets te leren. Wij willen studenten daar zo goed mogelijk bij helpen. Dankzij de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding kunnen onze studenten zich optimaal ontwikkelen. Daar geloven wij in. Wij leveren niet alleen kwaliteitsonderwijs, we bieden meer. De ontwikkeling als mens en student staat centraal bij ROC Rivor.

Het beste uit zichzelf halen
ROC Rivor biedt een breed scala aan opleidingen. Die hebben met elkaar gemeen dat ze zich vormen naar de wensen en behoeften van de studenten. Bij onze academies kun je rekenen op onderwijs op maat. Onze opleidingen passen bij ieders achtergrond, toekomstdromen, veranderende wensen én de groei die studenten doormaken. Bij ROC Rivor gaan we uit van wie de student is en dit maakt dat wij groots in kleinschaligheid zijn. We bieden de uitdagingen die studenten nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij de flexibele invulling van de opleidingen kunnen we hen inspireren. We maken studenten enthousiast om verder te komen en er meer van te maken. Bij onze academies stimuleren we een ondernemende houding. En natuurlijk begeleiden we waar nodig bij alle keuzes.

Uitgelichte opleiding

Begeleider gehandicaptenzorg
Als Begeleider gehandicaptenzorg kun je aan de slag in verschillende werkvelden van de verpleging, verzorging en welzijn. Je biedt zorg en ondersteuning aan cliënten met een of meerdere beperkingen. Er is vaak sprake van psychiatrische, psychosociale en/of gedragsproblematiek. Je ondersteunt cliënten in het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie van de cliënt.  In je zorg en ondersteuning sluit je zoveel mogelijk  aan bij de wensen en behoeften van de cliënt. Je hebt een adviserende en begeleidende taak. Zo draag je bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten.