ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie. ROC TOP onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die aan studenten wordt gegeven. De organisatie heeft in totaal negen locaties in Amsterdam en Almere waar ruim 5.000 studenten deelnemen aan zestig verschillende opleidingen. In totaal werken zo’n 500 medewerkers bij de organisatie.

Aandacht
ROC TOP heeft aandacht voor jou, als mens en als student. Wij bieden jou een leuke en uitdagende opleiding in een fijne en veilige sfeer, op een kleine locatie. Je krijgt persoonlijke aandacht door de juiste studiebegeleiding en ondersteuning. Je studieloopbaanbegeleider helpt je gedurende de opleiding met al je vragen of opmerkingen. Zorg dat deze weet wat jij nodig hebt om je diploma te halen, dan krijg je precies die begeleiding en ondersteuning om dat doel te bereiken.

Samen
We willen er samen met jou voor zorgen dat je zo snel mogelijk je diploma haalt. Soms lukt dat echter minder snel dan je wil en daar kunnen verschillende redenen voor zijn. ROC TOP werkt samen met verschillende instanties zoals schoolmaatschappelijk werkers, schuldhulpverleners of jeugdartsen, die je kunnen ondersteunen als het even tegen zit.

Dienstverlening
Help je graag andere mensen en ben je gastvrij ingesteld, maar weet je nog niet precies wat voor werk je later wilt gaan doen? Denk dan eens aan de opleidingen Dienstverlening.

Zorg & Welzijn
Vind je gezondheid en het welzijn van mensen belangrijk? Heb je veel geduld, kun jij je goed inleven en heb je respect voor anderen? Dan past werk in de sector Zorg & Welzijn wellicht goed bij jou. Werk dat je vaak samen doet, maar waarin je ook zelfstandig moet kunnen zijn. Je bent klantgericht, dienstverlenend en ondernemend. Maar je moet wel stevig in je schoenen staan. Je bent iemand waar anderen naar luisteren en je kunt jezelf goed beheersen.

De sector Zorg & Welzijn is constant in beweging. ROC TOP heeft nauw contact met zorginstellingen om de best mogelijke opleidingen aan te kunnen bieden. Over vijf jaar is er weer een enorme vraag naar welzijnswerk.