Rorange is een organisatie die zorgopleidingen in grote delen van het land kan aanbieden. Na afronden van de opleiding ontvangt u het officieel erkende diploma. In principe kan Rorange Advies ondersteuning geven voor elke opleiding in Zorg en Welzijn maar onze focus ligt vooral op onderstaande (verkorte) BBL opleidingenRorange

  • Helpende
  • Verzorgende IG
  • Combinatie Verzorgende IG met MMZ
  • Verpleegkunde niveau 4.

Extra ondersteuning voor bijv. ouderen

Het unieke aan de opleiding bij Rorange is de mogelijkheid om naast de reguliere opleiding  extra begeleiding aan te vragen. Zekere voor ouderen die na een tijdje een opleiding weer op willen pakken hebben wij in projecten met gemeenten en UWV gemerkt dat er grote behoefte is aan extra ondersteuning. Zowel in de sfeer van directe ondersteuning bij het  huiswerk maar ook bij problemen met stages, werkgevers, uitkeringsinstanties etc, zijn we zeer deskundig en helpen wij  graag  waardoor de kans op het behalen van een diploma sterk wordt verhoogd. Meer informatie over de begeleiding vindt u hier.

Kosten

Wij kunnen u al opleidingen aanbieden tegen zeer zeer lage prijzen.

  • Verkorte BBL opleiding Helpende vanaf € 236,– per jaar
  • Verkorte BBL opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkunde 4 vanaf € 573,– per jaar

Startdatum

Start opleiding: September. (In sommige locaties is het bij voldoende deelnemers ook mogelijk om in Febr. te starten)

Locaties

Amsterdam – Almere – Hilversum – Utrecht – Rotterdam en Amersfoort

Op zeer korte termijn verwachten wij ook in andere regio’s opleidingen te verzorgen. Neem contact met ons op voor de laatste stand van zaken.

Toelatingseisen

Wenst u via ons een BBL opleiding te volgen, houd dan rekening met zeer strenge toelatingseisen. In de meeste gevallen zal eerst een intake gesprek plaatsvinden.

Nog vragen?

Mail ons via deze link.