Rorange is een organisatie die de sector Zorg en Welzijn ondersteund op het gebied van opleidingen. Zowel de opleiding als extra begeleiding kunnen wij voor u verzorgen. Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het het officieel erkende diploma.

In principe kan Rorange ondersteuning geven voor elke opleiding in Zorg en Welzijn maar onze focus ligt vooral op onderstaande (verkorte) BBL opleidingen:

  • Dienstverlener (voorheen Helpende)
  • Combinatie Verzorgende IG met MMZ
  • Verpleegkunde niveau 4

Extra ondersteuning voor bijv. ouderen
Het unieke aan de opleiding bij Rorange is de mogelijkheid om naast de reguliere opleiding  extra begeleiding aan te vragen. Zekere voor ouderen die na een tijdje een opleiding weer op willen pakken hebben wij in projecten met gemeenten en UWV gemerkt dat er grote behoefte is aan extra ondersteuning. Zowel in de sfeer van directe ondersteuning bij het  huiswerk maar ook bij problemen met stages, werkgevers, uitkeringsinstanties etc, zijn we zeer deskundig en helpen wij  graag  waardoor de kans op het behalen van een diploma sterk wordt verhoogd. Meer informatie over de begeleiding vindt u hier.

Startdatum
Start opleiding: September (In sommige locaties is het bij voldoende deelnemers ook mogelijk om in Febr. te starten)

Locaties
Amsterdam – Almere – Hilversum – Utrecht – Rotterdam en Amersfoort
Op zeer korte termijn verwachten wij ook in andere regio’s opleidingen te verzorgen. Neem contact met ons op voor de laatste stand van zaken.

Toelatingseisen
Wenst u via ons een BBL opleiding te volgen, houd dan rekening met zeer strenge toelatingseisen. In de meeste gevallen zal eerst een intake gesprek plaatsvinden.

Nog vragen?
Kijk op onze site. Of mail ons via deze link.