Er is steeds meer aandacht voor gezond leven, veilig voedsel, duurzaamheid, natuur en een groene leefomgeving. Dat vraagt om goed opgeleide mensen en nieuwe kennis. Als onderwijsorganisatie dragen wij bij aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. We zoeken daarbij voortdurend afstemming tussen de behoeften op de arbeidsmarkt en die van onze studenten. Met zorg en aandacht bieden we onze leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral ook samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid.

Haal je beste binnenste buiten
Op zoek naar onderwijs waarin jij jouw talenten leert inzetten voor duurzame vooruitgang in de wereld? Zone.college verzorgt eigenzinnig, vooruitstrevend en praktijk-rijk onderwijs met persoonlijke aandacht. Voor vmbo, mbo, medewerkers en organisaties.

Zone.college biedt opleidingen aan in de:

  • VMBO.zone – Benieuwd waar jij goed in bent en waarin jij je thuis voelt? Ontdek een wereld aan mogelijkheden bij vmbo.zone.
  • MBO-zone – Nieuwsgierig en creatief van nature? Zin om met nieuwe technologie en innovatieve ideeën bij te dragen aan een leefbare en duurzame wereld? Daag jezelf uit bij mbo.zone.
  • Het Groene Lyceum – Nieuwe kennis en vaardigheden opdoen? Met cursussen en opleidingen helpt Zone.college medewerkers en organisaties in de groene sector te groeien. Een leven lang!
  • Volwassen – Wil jij je ontwikkelen in je vakgebied of wil je iets heel anders gaan doen in de groene sector? Ontdek het aanbod aan beroepsopleidingen, vakgerichte branche-opleidingen en cursussen voor leidinggevenden en professionals. Welke opleiding past het beste bij jouw carrièrewensen?

Onze locaties zijn in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Lochem, Twello, Zwolle. Klik hier voor de contactgegevens.