Als communicatie stagiair bij Fivoor regel je alle hand-en-spandiensten voor het communicatieteam. Je schakelt snel tussen de projecten en ad hoc werkzaamheden. Je organiseert evenementen, maar helpt ook bij het vouwen van flyers, als dat nodig is. Je maakt presentaties, plant afspraken en zet lekkere koffie. Natuurlijk zetten wij ook graag een kopje koffie voor jou, of thee natuurlijk. Op onze beurt nemen we je graag overal mee naartoe, zodat jij van alles leert en jezelf kunt ontwikkelen.

Het redigeren en plaatsen van berichten op onder andere web, intranet en social media is helemaal jouw ding. Je kunt jouw creativiteit goed kwijt bij het ontwikkelen van de offline en online communicatiemiddelen, zoals folders, posters en cadeautjes voor het personeel (natuurlijk ook voor jezelf) en externen. Daarnaast ga je aan de slag met een aantal eigen projecten en voert deze van A tot Z uit. Van ‘plan van aanpak’ tot het evalueren van je resultaten en geven van aanbevelingen. Kortom, we bieden een veelzijdige stage waarbij je kennis kan maken met de brede facetten van het communicatie vak.

Wat breng je mee
Je volgt een HBO opleiding op het gebied van communicatie of vergelijkbaar en bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 4 à 5 maanden (vanaf september 2019). Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en je bent én werkt punctueel. Omdat wij vaak ad hoc verzoeken ontvangen is het belangrijk dat je snel kan schakelen en dat je hierin flexibel bent. Onze werkplek is op verschillende locaties, onder andere in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Tot slot pas je heel goed bij ons als je op zoekt bent naar een hecht team waarin we hard werken, maar het ook erg gezellig hebben met elkaar.

Wij bieden jou
Naast een interessante stage voor 32-36 uur per week (in overleg flexibel in te delen) in een uitdagende branche, bieden wij een passende stage- en onkostenvergoeding.

Over Fivoor
Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling. Ook behandelen we mensen met een psychiatrische stoornis waarbij een tbs maatregel is opgelegd. Doel van de behandeling is het verkleinen van de kans dat een patiënt opnieuw een delict pleegt. Fivoor heeft de ambitie om als krachtige keten topzorg te leveren volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen de beste zorg aan onze patiënten geven. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, interessante opleidingen en passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse en informatie
Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Marte Beenen, Manager Communicatie, via 06 – 281 911 83.

Trefwoorden: Stage, HBO, Communicatie, Poortugaal, Zuid-Holland.