Amphia is een topklinisch opleidingsziekenhuis, met vestigingen in Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Als lid van de Vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) bieden wij naast basiszorg ook op enkele onderdelen topklinische zorg. Samen gezonder, dat is waar 265 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers zich in Amphia elke dag hard voor maken. Wij willen patiënten de beste medische en verpleegkundige zorg bieden, zo dicht mogelijk bij huis. Zodat zij zo snel als mogelijk en verantwoord is weer in hun eigen omgeving verder kunnen herstellen. Natuurlijk houden wij daarbij zoveel mogelijk rekening met individuele wensen, behoeften en omstandigheden.

Stage lopen maakt onderdeel uit van vrijwel elke opleiding. Amphia biedt diverse stagemogelijkheden. Elk jaar doen ongeveer driehonderd stagiaires vanuit verschillende opleidingsrichtingen en op verschillende niveaus werkervaring op in ons ziekenhuis.

Snuffelstages, zoals het meelopen op een verpleegafdeling of polikliniek en maatschappelijke stages zijn in Amphia niet mogelijk.

Begeleiden en opleiden: werken aan je toekomst
Het begeleiden en opleiden van (jonge) mensen is voor Amphia belangrijk. Zo kunnen we ook in de toekomst over voldoende gekwalificeerde mensen beschikken. Bovendien brengen leerlingen en studenten de nieuwste kennis en een frisse blik met zich mee. Amphia biedt jong talent dan ook graag de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de beroepspraktijk en zich een beeld te laten vormen van wat Amphia te bieden heeft.

Welke stages biedt Amphia?
In het ziekenhuis werken ruim 4.500 professionals die een groot aantal beroepen vertegenwoordigen, waaronder artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, personeelsfunctionarissen, secretaresses, medisch technici en ICT specialisten. Amphia biedt dan ook de meest uiteenlopende stages.

In Amphia coördineert de Amphia Academie alle aanvragen voor stages. De Academie neemt alle aanvragen in behandeling en regelt de voorwaarden voor de geplande stageperiodes.

Heb je interesse in een stageplaats bij Amphia? Vul dan het Stage-formulier in en laat ons weten wat voor een soort stage je zoekt, in welke periode en waarom je graag stage wilt lopen bij Amphia. Je ontvangt binnen ongeveer tien werkdagen een reactie.

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in.