Wie een probleem heeft, wil dat graag snel opgelost zien. Dat geldt zeker voor uw gezondheid. Maar voor veel relatief eenvoudige behandelingen gelden soms lange wachtlijsten. Nergens voor nodig! Medinova klinieken zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als patiënt. Vrijwel zonder wachtlijsten. Medinova Klinieken zijn er in Breda, Klein Rodendael en Zestienhoven. Kijk voor meer informatie op onze site.

Regelmatig stagiaires gevraagd voor Breda, Klein Rodendael en Zestienhoven

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken of per post naar Medinova, afdeling Personeelszaken, Amsterdamsevaart 268, 2032 EK Haarlem.

Meer informatie over stage lopen bij Medinova

Wilt u meer weten over stage lopen bij Medinova?  Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.