Bij het AMC zijn er veel mogelijkheden om stage te lopen. Naast stages in de directe patiëntenzorg zijn er mogelijkheden voor uiteenlopende stages in de indirecte patiëntenzorg. De diverse stages zijn oriënterend van aard of bedoeld om werkervaring op te doen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek uit te voeren gedurende een stageperiode.

Zorgstages
De beschikbare stageplaatsen voor MBO & HBO Verpleegkunde zijn ieder jaar volledig gereserveerd voor de Hogeschool van Amsterdam en het ROC van Amsterdam. Het is niet mogelijk voor verpleegkunde studenten van andere opleidingsinstituten om zich aan te melden voor een stage binnen het AMC. Meer informatie over de HBO variant vind je hier of over de MBO variant vind je hier.

Studenten van de opleiding MBO-Doktersassistente kunnen op verschillende poliklinieken stage lopen. Van de poli dermatologie tot de poli verloskunde. Wij plaatsen, in nauw overleg met de opleidingsinstituten, studenten van het ROC van Amsterdam en van particuliere opleidingen als Capabel. Wanneer je 2de of 3de jaars student Doktersassistent bent en een opleiding volgt aan een van de genoemde opleidingsinstituten, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Meer informatie vind je hier.

Maatschappelijke en beroepsoriënterende stages
Voor maatschappelijke of beroepsoriënterende stages werken we samen met Open Schoolgemeenschap Bijlmer en Scholengemeenschap Reigerbos. Meer informatie vind je hier.

Andere stages
Binnen onze inspirerende werkomgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiaires. Ben jij op zoek naar echte werkervaring? Het AMC biedt je graag deze kans. Kijk in ons vacatureoverzicht, want daar verzamelen we de beschikbare stageplaatsen.

Klik hier voor de contactgegevens