Wie is StageMax.nl?
StageMax is een full-service bemiddelingsbureau gespecialiseerd in stages en afstudeeropdrachten voor HBO- en WO-studenten. Wij selecteren studenten, nodigen ze uit op een persoonlijk intakegesprek en begeleiden ze tijdens hun stage of afstudeeropdracht. Schrijf je direct in voor de leukste stage of afstudeeropdracht!

StageMax is opgericht doordat na uitgebreid onderzoek is gebleken dat studenten niet de stages en afstudeeropdrachten kunnen vinden die ze het liefst willen doen. Er zijn vele stagewebsites waar bedrijven hun vacatures tonen, maar er wordt nooit gezocht vanuit de student. StageMax doet dat wel. Wij spreken alle studenten die in aanmerking komen voor een stage of afstudeeropdracht persoonlijk op ons kantoor. Wij willen weten wat jij zoekt, zodat we voor jou op zoek kunnen gaan naar de best passende stage of afstudeeropdracht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Stage Informatie
Blader eens door de onderwerpen en lees je in waar je meer over wilt weten op onze site.

Onze aanpak
Stagemax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties in jouw omgeving! Wij hebben klanten met tien werknemers, maar ook grote multinationals met duizenden werknemers. Hierdoor kunnen we snel jouw ideale stageplek vinden! Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage die past bij je opleiding en voorkeuren. Onze dienstverlening is 100% gratis voor jou!  Bekijk ons filmpje!

Zo regel je jouw stage of afstudeeropdracht

Stap 1: Schrijf je gratis in bij StageMax
Via onze website kun je jezelf binnen twee minuten inschrijven. Zo krijg je meteen toegang tot al onze stagevacatures. Je kunt in alle rust bekijken welke vacature of vacatures je het meeste aanspreken. Als je besloten hebt dat je op een van de vacatures wilt reageren, dan kan dat met een simpele klik. Onder iedere vacature staat namelijk een “Toon Interesse”-knop. Hiernaast zorgen wij er ook voor dat je via de e-mail op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste stages en afstudeeropdrachten.

Schrijf je direct in voor de leukste stage of afstudeeropdracht!

Stap 2: Persoonlijk intakegesprek
Als je reageert op een stagevacature, dan bekijken we of jouw cv aansluit bij de stage of afstudeeropdracht. Wanneer dit het geval is, dan nodigen we je altijd uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Tijdens het intakegesprek interviewen we je volgens de STAR-methode. We maken hiermee een profielschets van je competenties en persoonlijkheid. Op het moment dat deze profielschets aansluit bij de stage of afstudeeropdracht, dan mag je op sollicitatiegesprek!

Stap 3: Sollicitatie
Match! Je hebt een stageplek gevonden. We hebben altijd afgesproken met jouw stagebedrijf dat ze je een minimale stagevergoeding van € 250,- per maand betalen. De exacte startdatum van de je stage of afstudeeropdracht bepaal je zelf in overleg met je stageorganisatie. Tijdens je stage zullen we meerdere malen contact met je hebben om te kijken hoe alles bevalt. Mocht je tijdens je stage of afstudeeropdracht moeilijkheden ondervinden of vragen of tips nodig hebben, dan kun je ons daar altijd over bellen!

Stap 4: Jouw ideale stage
We plannen een sollicitatiegesprek altijd in overleg met jou in. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding, cv en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

StageMax garandeert jou

  • Een stage die past bij jouw opleiding en wensen.
  • Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit StageMax.
  • Een stagevergoeding van minimaal € 250,-.
  • StageMax werkt 100% gratis voor studenten.