Het Deventer Ziekenhuis is, als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ), een ziekenhuis waar een grote focus ligt op opleiding en ontwikkeling. Wij beschikken dan ook over een groot aantal specialistische opleidingen. Jaarlijks worden 20.000 patiënten opgenomen en bezoeken 300.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis heeft ruim 2175 medewerkers, 155 medisch specialisten en 80 vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het Deventer Ziekenhuis is financieel gezond en heeft landelijk zeer hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Met een medewerkerbetrokkenheid van 8,2 scoren we in de top 3 van de STZ ziekenhuizen.

De werkplek is jouw beste leerplek
Een stage in het Deventer Ziekenhuis is nooit vrijblijvend. Jij hebt een opleidingsdoel; wij een verplichting. Je stelt een plan op en we maken afspraken over wat je gaat doen, wat je leert, wie je begeleidt en wat je eindproduct is. Bij een stage van minimaal 4 weken krijg je een vergoeding; universitaire studenten uitgezonderd.

Stagemogelijkheden in het Deventer Ziekenhuis
In het Deventer Ziekenhuis bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Daarvoor werken we met diverse onderwijsinstellingen samen. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

  1. Zoek in dit overzicht jouw opleiding op;
  2. Kijk in de rechter kolom of jouw school of opleidingsinstituut samenwerkt met Deventer Ziekenhuis.
  3. Is dit het geval? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar opleiding@dz.nl