Je hebt verschillende mogelijkheden binnen het Erasmus MC om een stage te lopen of een afstudeeropdracht te vervullen. Klik hier voor het actuele overzicht.

Verpleegkundige stages
We hebben een samenwerkingsverband met het Zadkine voor de MBO-V niveau 4 en met de Hogeschool Rotterdam voor de HBO-V niveau 6. Alleen vanuit deze onderwijsinstellingen kan je stage lopen bij het Erasmus MC. Het plaatsen van alle stages loopt via de stagebureaus van deze onderwijsinstellingen. Benader nooit zelf afdelingen binnen het Erasmus MC. Neem voor meer informatie contact op met:

Biomedische techniek stages
De beste kansen op plaatsing hebben natuurkundigen en informatici (HBO/WO) met belangstelling voor stralingsfysica, optica of beeldbewerking. Kijk voor de stagemogelijkheden op de onderstaande afdelingssites:

Life sciences en laboratoriumanalyse
De beste kansen op plaatsing hebben analisten of biologen (HBO/WO) met programmeervaardigheden en informatici (HBO/WO) met belangstelling voor biologische gegevensverwerking. Kijk voor de stagemogelijkheden op de onderstaande afdelingssites:

Overige stages
Wil je stage lopen bij het Erasmus MC, maar valt jouw opleiding niet onder één van bovenstaande vakgebieden? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling waar jouw interesse naar uit gaat. De contactgegevens vind je hier.