In het Slingeland Ziekenhuis zijn stagemogelijkheden op basis van een samenwerkingsovereenkomst met het opleidingsinstituut of op individuele aanvraag.

Samenwerkingsovereenkomst
Voor de opleiding tot verpleegkundige, medisch secretaresse, doktersassistent, fysiotherapeut, diëtist, verloskundige en pedagogisch medewerker zijn stageplaatsen beschikbaar op basis van een samenwerkingsovereenkomst met het opleidingsinstituut. Kijk voor verdere informatie op de site van de opleidingsinstituten. Onder andere: Graafschap College Doetinchem, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en/of Saxion Enschede en Deventer.

Individuele stages
Daarnaast zijn er beperkte mogelijkheden voor individuele stages voor facilitaire of administratieve opleidingen.

Geen maatschappelijke stages en snuffelstages
Helaas zijn maatschappelijke stages en snuffelstages, in de vorm van het meelopen op een verpleegafdeling of polikliniek, niet mogelijk. De reden hiervoor is dat we de privacy van onze patiënten dan niet kunnen waarborgen.

Informatie
Voor informatie of een stageverzoek kunt u terecht bij de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen, e-mail: po@slingeland.nl of telefoon (0314) 32 94 75. Kijk hier voor meer informatie op onze site.