Midden in de wijk, midden in de samenleving een zo prettig mogelijk bestaan leiden. Omringd door de mensen die je belangrijk vindt. Dat is wat Middin voor haar ruim 4000 cliënten nastreeft. Want wij willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische stoornis of ouderdom.
Bij ons kiest de cliënt zelf hoe hij wil leven. Kan hij de dingen doen die bij hem passen. Want samen leven is samen durven en doen. Waar nodig helpen wij met zorg en ondersteuning. Op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra, in heel Zuid-Holland. Daarbij hebben we één uitgangspunt: Wat kan er allemaal wél?

Wij zoeken voor diverse locaties in Den Haag een

STAGIAIR MAATSCHAPPELIJKE ZORG NIVEAU 3 en 4

 • Uren in overleg
 • Ondersteunende Diensten, afdeling Kenniscentrum

Omschrijving locatie

 • Diverse locaties in de regio Den Haag, waar cliënten wonen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De cliënten, die er wonen zijn (jong)volwassenen en ouderen.
 • Daarnaast zijn er nog enkele stageplekken binnen locaties met werk- en dagbesteding beschikbaar.

Wat ga je doen als Stagiair Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4?
Tijdens je stage ga je meelopen in de dagelijkse begeleiding van de cliënten. Je staat samen met een begeleider op de groep, waarbij je stagebegeleider je ondersteunt en begeleidt je in je ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Voor de functie van Stagiair Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4 vragen wij van jou

 • Je volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4
 • Om als stagiair in aanmerking te komen, ben je bereid om onregelmatig te werken (in de avond en soms in het weekend).
 • Natuurlijk wil je graag leren en ben je initiatiefrijk. Verder ben je iemand, die zijn afspraken nakomt.
 • Je moet kunnen schakelen bij onverwachte situaties, waarbij je lef hebt en op dingen durft af te stappen.
 • Het belangrijkste is dat je affiniteit met de doelgroep hebt, met daarin een proactieve houding.

Wij bieden

 • Als je als stagiair werkt, kun je rekenen op een inspirerende werkomgeving, waar je veel kennis gaat opdoen.
 • Stagiairs ontvangen stagevergoeding volgens de CAO GHZ. De hoogte van de stagevergoeding bedraagt bruto € 310,- per maand (CAO GHZ) voor een stage van gemiddeld 36 uur per week.
 • De stage heeft een minimale omvang van 150 uur.

Contactpersoon
Voor meer informatie omtrent de functie kan er contact opgenomen worden met het Stagebureau op 070 372 36 08 of mail naar stagebureau@middin.nl.

Meer weten?
Je kunt je aanmelden voor een stageplek door een aanmeldingsformulier (klik op deze pagina!) samen met je hepatitis B vaccinatiebewijs naar ons mailadres te sturen: stagebureau@middin.nl.

Indien wij je n.a.v. je aanmelding graag willen uitnodigen voor een gesprek, dan ontvang je een mail, waarin je wordt voorgesteld aan de zorgmanager en stagebegeleider van de locatie. De stagebegeleider gaat je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek besluiten jullie beiden of de locatie en jij met elkaar verder gaan en je dus een stageplaats hebt.

Verklaring omtrent gedrag (VOG): Je VOG vraag je via Middin aan. Je krijgt hierover meer informatie indien je bent aangenomen. De kosten worden door Middin vergoed.

Hepatitis B verklaring: Om stage te mogen lopen bij Middin heb je een hepatitis B bewijs nodig van het liefst een volledige vaccinatie inclusief titerbepaling. Als dat niet mogelijk is minimaal 2 vaccinaties binnen het afgelopen halfjaar.

Trefwoorden: Stage, Maatschappelijke Zorg, MBO, Den Haag, Rijswijk, Zuid-Holland