Boogh biedt begeleiding, behandeling, training en re-integratie aan mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of chronische ziekte in Midden-Nederland. Wij begeleiden bijvoorbeeld mensen in onze centra in de vorm van dagbesteding. Daarnaast begeleiden we mensen naar vrijwilligerswerk of betaald werk. We bieden ook trainingen en behandeling aan.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn professionals met specialistische kennis van hersenletsel. Hersenletsel is er in vele soorten en maten. De begeleiding en behandeling van mensen met hersenletsel vraagt dus gedegen kennis van dit soort letsel. Onze medewerkers hebben deze kennis. Bijscholing en educatie maken vast onderdeel uit van hun werk.

Onze werkwijze

We stellen samen met u een passend programma op maat samen. Bij het samenstellen wordt rekening gehouden met uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke doelen. Alles is erop gericht om u zo goed mogelijk te laten meedoen in de samenleving. Onze medewerkers ondersteunen en stimuleren u hierbij om zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

Betrokken, betrouwbaar, creatief, deskundig en ondernemend zijn onze kernwaarden. Dat geldt voor ons werk met onze cliënten en voor de samenwerking met collega’s.

Interesse?

Reageer dan op deze vacature door te mailen naar s.van.de.wijngaard@boogh.nl en t.a.v. Saskia van de Wijngaard

Kijk op onze site voor meer informatie over Boogh. Heb je dan nog vragen, neem dan contact op met Saskia van de Wijngaard via 0355426043 of s.van.de.wijngaard@boogh.nl

Trefwoorden: Stage, Zorg, Begeleider, SPH, MMZ, MWD, Baarn, Utrecht.