Stichting L’Accolade wil mensen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking een uitzonderlijke vakantie-ervaring bieden, met een maximale beleving van vrijheid, gezamenlijk met hun gezin, partner, familie of vrienden. De sfeer bij L’Accolade wordt gekenmerkt door vrijheid, integratie en warmte. Het park is in de periode 1997 – 2001 tot stand gekomen met donaties in geld en natura en met de inzet van vele vrijwilligers. Door de betrekkelijk lage investeringen en de voortdurende inzet van vrijwilligers en bijdragen van donateurs kan L’Accolade voor een relatief lage prijs haar diensten aanbieden.

Voor het verzorgen van gasten met een lichamelijke beperking tijdens hun vakantie in Frankrijk zoeken wij diverse

  • MBO / HBO Studenten, waaronder
  • VERPLEEGKUNDIGE
  • en FYSIOTHERAPEUTEN

Stagebegeleiding is aanwezig.

Meer informatie over ons
Stichting L’Accolade biedt de mogelijkheid voor een onbezorgde vakantie, met een kleinschalig bungalowpark op het eiland Oléron. Ile d’Oléron ligt in de Atlantische oceaan, boven de Girondemonding aan de zuidwestkust van Frankrijk. Het park bestaat uit 8 bungalows (5 vier-persoons en 3 acht-persoons bungalows) en een verwarmd zwembad. Het park is geheel ingericht om mensen met een lichamelijke beperking maximale vrijheid en comfort te bieden.

De coördinatie is in handen van een beheerdersechtpaar dat op het park woonachtig is. De staf van het park bestaat vrijwel geheel uit vrijwilligers die zich identificeren met de doelstelling van L’Accolade. De kleinschaligheid van het park en de motivatie van beheerders en vrijwilligers garanderen een sfeer van warmte en zorg. De Stichting L’Accolade heeft geen winstoogmerk.

Kijk voor meer informatie op ons website www.l-accolade.nl

Interesse in een stageplek bij Stichting L’Accolade?
Neem dan direct contact op met René Lubbers, Beheerder L’Accolade d’Oléron via l-accolade@outlook.com of +31-(0)6 34 67 27 03.

We zien je reactie graag tegemoet!

Trefwoorden: Stage, Verpleegkundige, Verpleegkunde, Fysiotherapeut, Zorg, Gehandicaptenzorg, MBO, HBO, Frankrijk