VUmc is één van de acht universitair medische centra (UMC) in Nederland en een relatief jonge organisatie in vergelijking met de andere UMC’s. 

VUmc kent drie stages

  • een meeloopstage,
  • een onderzoeksstage en
  • een afstudeerstage.

Bij een meeloopstage werk je mee op een afdeling. Bij een onderzoeksstage werk je een onderzoeksvraag of thema uit. Bij een afstudeerstage, schrijf je een scriptie die toegevoegde waarde heeft voor VUmc.

Werkzaamheden

VUmc wil door het aanbieden van stageplaatsen studenten een kans geven om het vak in de praktijk te leren. Wij hebben regelmatig stageplekken beschikbaar. Sommige stageplekken zijn gereserveerd voor studenten van bepaalde opleidingsinstellingen.

Wanneer je student doktersassistent bent dan kom je alleen in aanmerking voor een stageplek als je de opleiding volgt bij het ROC TOP. Aanmelding voor een stageplek kan alleen via het stagebureau van bovengenoemde instelling.

Wanneer je de MBO-V of HBO-V student bent, hebben wij alleen een stageplek beschikbaar als je de opleiding volgt bij het ROC TOP, Hogeschool INHolland of bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Aanmelding voor een stageplek kan alleen via het stagebureau van bovengenoemde instellingen. Voor studenten van andere scholen hebben we helaas geen stageplekken beschikbaar.

Helaas hebben we geen mogelijkheden om een maatschappelijke stage of snuffelstage voor middelbare scholieren aan te bieden.

Jouw profiel

We hebben voornamelijk stageplekken voor HBO en WO studenten. Stageplekken voor de opleidingsrichting communicatie, management & organisatie, economie en psychologie zijn met regelmaat beschikbaar. Wanneer je een andere HBO of WO opleiding volgt, ontvangen we je sollicitatie natuurlijk ook graag.

Wanneer je geïnteresseerd bent om stage te lopen bij VUmc ontvangen we graag de volgende documenten:

  • Recent CV;
  • Motivatiebrief, waaruit blijkt op welke afdeling je stage zou willen lopen, wat je motivatie is om stage te lopen bij VUmc, in welke periode en hoe lang je beschikbaar bent.

Wanneer je sollicitatie niet de bovengenoemde informatie bevat, kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen.

Wij bieden

  • Salarisschaal STAGE: 0 tot 314 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Wij bieden een dynamische omgeving met kleine teams en een fijne werksfeer. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met team werving & selectie via 020-4445635. Je kunt uiterlijk tot en met 30 december 2017 online solliciteren via onderstaande link.

Klik hier om online te solliciteren

Bijzonderheden

VUmc organiseert een aantal keer per jaar open dagen die ook voor studenten de moeite waard zijn. Hou hiervoor de evenementen agenda op onze website in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.