Vandaegh is een instelling voor 65-plussers met een blijvende, intensieve zorgbehoefte die beschikken over een WLZ-indicatie (zzp 4, 5 en 6). Vandaegh Zorggroep is onderdeel van Blueprint Group en staat voor uitstekende oplossingen voor senioren met een permanente zorgbehoefte. In een gemoedelijke woonomgeving voorzien we onze bewoners van een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier maken wij een stijlvolle, verzorgde oude dag mogelijk voor mensen die hun leven willen voortzetten zoals ze dat gewend zijn.

Ons hechte team van warme, enthousiaste mensen kijkt ieder jaar weer uit naar een gezellige stagiair(e) met een frisse blik op zorg!

VERZORGENDE(IG)

Locatie Villa Sijthoff
Het bosrijke Wassenaarse buitengoed ‘Oud Clingendaal’, is de perfecte locatie voor een zorgvilla. Met drie hectare natuur zijn onze bewoners verzekerd van privacy, rust en ruimte. De van nature heuvelachtige tuin met vijverpartij, biedt vanuit iedere leefruimte een prachtige aanblik en vanuit de villa loop je zo het bos in.

Villa Sijthoff is eind 2015 grondig gerenoveerd en beschikt over drie woonlagen met in totaal 19 huurappartementen. De zorg en vrijblijvende activiteiten organiseren we op basis van ieders wensen en behoeften. Dit betekent onder anderen dat echtparen bij ons samen kunnen blijven wonen, ook als er verschillende vormen van zorg nodig zijn.

Bewoners en (dag)gasten maken gezamenlijk gebruik van het gezellige restaurant, de huiskamer, de verschillende zithoeken en de multifunctionele activiteitenruimte.

Interesse?
Stuur dan je motivatie naar h.dewijs@vandaegh.nl en t.a.v. Mevr. H. de Wijs (Directeur Zorg bij Zorggroep Vandaegh).

Trefwoorden: Stage, Zorg, Verzorgende IG, Wassenaar, Zuid-Holland.