De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor chirurgen en artsen in opleiding tot chirurg.  

De kwaliteit van de chirurgische zorg in Nederland is goed. Het kan altijd beter. De chirurg is gedreven door kwaliteit en heeft als doel de patiënt de best mogelijke zorg te bieden en is hier ook op aan te spreken. Bij het leveren van de best mogelijke zorg hoort ook zo efficiënt mogelijk werken om de zorg betaalbaar en voor iedereen toegankelijk te houden. De beroepsgroep innoveert in kwaliteit & veiligheid, opleiding en praktijkvoering.

Sollicitatieprocedure

Twee maal per jaar vindt er op landelijk niveau een sollicitatieronde plaats voor de opleiding heelkunde. Het is mogelijk om per keer in 2 regio’s te solliciteren. In eerste instantie worden kandidaten beoordeeld op basis van hun curriculum vitae en bijlagen, die ingediend worden via een specifiek sollicitatieformulier. Hierna worden zij al dan niet voor de verdere procedure uitgenodigd. Lees meer …

Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV)

De Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) is de wetenschappelijke beroepsvereniging van vaatchirurgen en artsen in opleiding tot vaatchirurg. De NVvV is een subvereniging van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH).

De vereniging heeft ten doel de bevordering van de vaatchirurgie in de breedste zin van het woord.