De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten en telt ongeveer 1800 leden. De VvOCM is in 2004 ontstaan uit een fusie van de Vereniging Bewegingsleer Cesar en de Nederlands Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck.

Missie
De missie van de VvOCM is de oefentherapeut prominent te positioneren en te profileren als een vanzelfsprekende en onderscheidende speler binnen het domein bewegen in de gezondheidszorg, zowel in de curatieve als de (secundair) preventieve sector.

Lid worden

btnWordLid

  • Met je lidmaatschap help je mee de beroepsgroep steviger in haar schoenen te staan en profiteer je mee van gezamenlijk voordeel.
  • Je krijgt toegang tot het besloten deel van deze website, het Beweegplein, waar je informatie kunt vinden over alles wat je tegenkomt als professionele oefentherapeut.
  • Ook krijg je ondersteuning bij zaken rondom het Kwaliteitsregister Paramedici, krijg je korting bij cursussen en je eventuele specialisatie en kun je kennis delen met collega’s via het forum.
  • Je krijgt vier keer per jaar het vakblad Beweegreden thuisgestuurd en maandelijks een digitale nieuwsbrief.
  • Verder heb je toegang tot PR-materiaal voor evenementen bij jou in de buurt en kun je aanhaken bij regionale ontwikkelingen via jouw regioteam.