De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder, krijgt steeds vaker te maken met kanker en zorg voor jeugd staat nog altijd hoog op de politieke agenda. Zomaar een aantal feiten die je wellicht aan het denken zetten in relatie tot je geambieerde specialisatie fysiotherapie. Heb je al eens nagedacht over een master fysiotherapie? Vaak wordt een masterniveau verplicht gesteld door de branche. Heb je meer interesse in een post hbo fysiotherapie en heb je zelfs al een sterke affiniteit met een specifieke doelgroep? Denk dan na over een specialisatie fysiotherapie opleiding. Het ruime aanbod deeltijd fysiotherapie opleidingen van Avans+ biedt je vast en zeker de fysiotherapie opleiding die bij je past.

Adviesgesprek Avans plusWelke Fysiotherapeut opleiding past bij jou?

Bij voorkeur vind je natuurlijk een fysiotherapie opleiding die 100% aansluit op je ervaring, niveau en wensen. Wij hebben een ruime variatie van opleidingen op verschillende niveaus; van een post hbo opleiding fysiotherapie van enkele maanden tot complete masters fysiotherapie. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van losse masterclasses. Onze opleidingen fysiotherapie zijn gericht op verschillende specialisaties fysiotherapie. De opleidingen variëren van enkele maanden tot een aantal jaren voor de masters.

Wij bieden ook mogelijkheden tot maatwerktrajecten aan.

Nog vragen over een opleiding?

Wil je advies over welke cursus of opleiding het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een brochure aan.