Wil jij begeleid worden door ervaren docenten uit de praktijk en binnen één jaar klaar zijn? Capabel is dé specialist in de Zorg- en Welzijnsector! Kies voor het unieke onderwijsprogramma van Capabel en begin vandaag nog met jouw beste jaar. Iedere opleiding bij Capabel kun je zowel regulier (BOL) als naast je werk volgen (BBL). Kies je voor een BOL opleiding dan heb je bij Capabel recht op studiefinanciering!

  • 1 jarige opleidingen
  • Erkend MBO met studiefinanciering
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • 1 dag per week les
  • Volwassenenonderwijs

MBO Opleidingen in de zorg

HBO Zorg & Welzijn

Wij werken samen met Capabel Hogeschool. Deze samenwerking richt zich op kortere leerroutes. Dit doen we door een goede afstemming van de lesprogramma’s van het MBO met het HBO. Alle HBO opleidingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de Hogescholen.

Lesmethode en studieduur

Capabel kiest in haar praktijkgerichte opleidingen voor een mix tussen theorie- en praktijklessen en concrete praktijkopdrachten. Zo leer je wat je echt nodig hebt om je taken goed uit te kunnen oefenen en hoe je handelt in de praktijk. Je krijgt 1 dag per week les, loopt een paar dagen per week stage en besteedt 1 tot 2 dagen per week aan thuisstudie. Ben jij volwassen ingesteld, gemotiveerd en wil je zo snel mogelijk met je mooiste jaar beginnen? Bij Capabel kun je tot 4 keer per jaar instromen! Klik hier voor onze startdata.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je meer weten over onze opleidingen? Capabel organiseert op elke vestiging maandelijks een voorlichtingsbijeenkomst. Voor meer informatie over data en locaties kijk je op onze website. Je kunt je hier ook opgeven voor een voorlichting. Klik hier voor onze voorlichtingsdata.

Over Capabel Onderwijs Groep

Capabel Onderwijs Groep is onderdeel van de Calder Holding en komt voort uit een fusie tussen een vijftal opleidingsinstituten. Met deze samenwerking is ruim 25 jaar opleidingservaring gebundeld. Capabel Onderwijs Groep verzorgt opleidingen in de sector Zorg en Welzijn. Deze Mbo-opleidingen zijn opgenomen in het CREBO en het MBO-diploma is erkend door het Ministerie van Onderwijs in het kader van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Het uitstroomniveau is op niveau 2, 3 en 4. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen maar 1 jaar duren. Capabel heeft meerdere vestigingen verspreid over het hele land.

Contact!

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en zijn bereikbaar van maandag t/m/ vrijdag van 8:30 tot 17:00. Bel 088 – 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl Website: www.capabel.nl