Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. We laten mensen groeien als professional én als persoon. De HAN biedt een springplank naar een betekenisvolle toekomst! Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Bekijk het aanbod van cursussen, trainingen en opleidingen aan de HAN

De meerwaarde van ons aanbod

Ontwikkel uzelf én lever een directe bijdrage aan verbeteringen in uw huidige werk. Zo ondervindt ook uw werkgever direct voordeel van uw opleiding. De opleidingen, trainingen en cursussen zijn praktijkgericht en je werksituatie staat centraal.

Enkele voorbeelden

  • Cursus module ‘Leiderschap in Zorg en Dienstverlening (5 mnd)
    Wil je je ook beter leren profileren, meer gezien worden in je team of organisatie? Je goede ideeën voor het voetlicht brengen? Jezelf en je kwaliteiten nog beter leren kennen en inzetten voor goede zorg en hulpverlening? De module ‘Leiderschap in Zorg en Dienstverlening’ is speciaal ontworpen voor jou als professional, waarbij je de theorie direct gaat toepassen op je werkplek en de beroepsproducten de kwaliteit van je werk(eenheid) zullen verhogen.
  • Pijnconsulent (Post-HBO Opleiding)
    Werk je minimaal 2 jaar als verpleegkundige of anesthesiemedewerker? Heeft pijn je bijzondere interesse? Werk je bijvoorbeeld als pijnconsulent, APS medewerker of in een multidisciplinair consultteam pijn en palliatieve zorg? Volg dan de opleiding Pijnconsulent bij HAN VDO.

Kijk voor meer informatie op onze site!

Bezoek ook eens een seminar, workshop, congres en/of conferentie

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseert regelmatig activiteiten zoals seminars, workshops, congressen en conferenties over allerlei thema’s. Kijk voor de meest recente activiteiten voor professionals in onze HAN-agenda.

Enkele voorbeelden