kop han mei 2015 450

Verder groeien als professional? Wilt u kunnen inspelen op actuele vraagstukken in zorg en welzijn? Of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Kies dan voor de kwalitatief hoogwaardige praktijkgerichte bachelor- en masteropleidingen van de HAN. Ook heeft de HAN een uitgebreid aanbod post hbo opleidingen en trainingen. Bekijk het aanbod van cursussen, trainingen en opleidingen aan de HAN

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De meerwaarde van ons aanbod

Ontwikkel uzelf én lever een directe bijdrage aan verbeteringen in uw huidige werk. Zo ondervindt ook uw werkgever direct voordeel van uw opleiding. De opleidingen, trainingen en cursussen zijn praktijkgericht en je werksituatie staat centraal.

Enkele voorbeelden

  • Leidinggeven aan professionals in zorg en welzijn
    Wilt u in korte tijd uw leidinggevende competenties versterken in zorg en welzijn? Het deeltijdprogramma ‘Leidinggeven aan professionals in zorg en welzijn’ is een goede keuze wanneer u in de toekomst van plan bent om een coördinerende of leidinggevende functie te gaan vervullen of als u dit interessant lijkt.
  • Pijnconsulent (Post-HBO Opleiding)
    Werkt u minimaal 2 jaar als verpleegkundige of anesthesiemedewerker? Heeft u hbo werk- en denkniveau? En heeft pijn uw bijzondere interesse? Volg dan de opleiding Pijnconsulent bij HAN VDO.

Kijk voor meer informatie op onze site!

Bezoek ook eens een seminar, workshop, congres en/of conferentie

De HAN organiseert regelmatig activiteiten zoals seminars, workshops, congressen en conferenties over allerlei thema’s. Kijk voor de meest recente activiteiten voor professionals in onze HAN-agenda.

Enkele voorbeelden