Ben je wijkverpleegkundige? Zie je in alle veranderingen in de zorg kansen en mogelijkheden om jouw werk te verbeteren? Wij helpen je daarbij. Kies bij Windesheim voor de opleiding

Post-HBO Wijkverpleegkundige 

Transities in de zorg vragen veel van jou als wijkverpleegkundige. Deze opleiding ondersteunt je hierin met scholing op het gebied van indiceren, ondersteunen van zelfmanagement en participatie, samenwerken binnen de wijk en preventie. Ook het leren van elkaar, bewustwording, profilering en het inzetten van de eigen kracht voor dat wat de cliënt/patiënt nodig heeft, zijn belangrijke aspecten binnen de opleiding.

Voor wie? Minimaal HBO, 8 uur werk- / stageplek
Je bent een BIG-geregistreerde wijkverpleegkundige met minimaal een hbo-diploma. Voor de opleiding dien je te beschikken over een werk- of stageovereenkomst van minimaal 8 uur per week bij een organisatie die verpleegkundigen inzet in de eerstelijnszorg.

17 Cursusdagen in 1 jaar
Je hebt les op maandag van 9.30 tot 16.00 uur. De cursus bestaat uit zeventien cursusdagen. Kijk voor de startdatum op onze site.

Snel bij de Campus in Zwolle
Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Meer informatie

Lees meer op onze site over deze Post-HBO Wijkverpleegkundige. Als je geïnteresseerd bent in andere opleidingen of cursussen op het gebied van Gezondheid en Welzijn bij Windesheim, kijk dan op onze site via deze link.