DD255631Wil je je verder verdiepen?

Wil je je als verpleegkundige verder verdiepen in een bepaalde patiëntencategorie? Wij bieden je de theorie binnen de verpleegkundige vervolgopleiding op maat! Het zijn allemaal inservice opleidingen, dus werken en leren gaan hand in hand. Tijdens de opleiding ben je in dienst van een instelling die zorg draagt voor de praktijkcomponent van de opleiding. Wil je de theorie alleen als bijscholing volgen, dan is dat ook mogelijk.

Als zorgprofessional kun je bij ons in iedere fase van je carrière de benodigde kennis, vaardigheden en attitude ontwikkelen!

Ga naar onze site voor het actuele aanbod van onze Vervolgopleidingen

Logo-Amsterdam-UMC-1Wie zijn wij?

Amstel Academie (onderdeel van Amsterdam UMC) verzorgt praktijkopleidingen en vervolgopleidingen voor verpleegkundigen op mbo- en hbo-niveau, de opleidingen tot Anesthesiemedewerker, Operatieassistent, Medisch nucleair werker, en Radiodiagnostisch Laborant. Dat doen we voor 17 ziekenhuizen in de regio, maar ook voor de medewerkers van ruim 40 andere ziekenhuizen in heel Nederland.

De opleidingen worden verzorgd vanuit twee locaties: de Amstel Academie op de Boelelaan 1109 en de medische faculteit op de Van der Boechorststraat 7 in Amsterdam.