De Nederlandse Zorg Site

Werkzoekenden

Alle richtingen

  •  

Alle opleidingen

  •  

Alle provincies

  •  

Werken in de zorg

Als u wilt werken in de zorg

In de (nabije) toekomst dreigt een personeelstekort op de arbeidsmarkt voor de zorg. Dus als u wilt werken in de zorg, bent u zeker van een baan in de zorg. De Nederlandse Zorg Site is een modern en dynamisch platform in de wereld van de Zorg. Scholieren, studenten, docenten, zorgpersoneel en werkgevers die werk zoeken in de zorg of iets met de zorg te maken hebben, behoren tot onze doelgroep.

Als u nog geen baan hebt

Op onze site bieden wij een werkzoekenden-service aan. Mensen die werk in de zorg zoeken kunnen hun CV gratis plaatsen op onze site. Deze pagina kunt u helemaal zelf indelen. Belangrijk is natuurlijk dat u uw beste beentje voor zet en aangeeft waarom u wilt werken in de zorg en waarom u een baan in de zorg zoekt.

Als een bedrijf een baan in de zorg voor iemand heeft

In onze werkzoekende rubriek zijn alleen de profiel gegevens zichtbaar zoals werkervaring, opleiding, hobby’s en wensen ten aanzien van de nieuwe functie. Als bedrijven een vacature hebben voor een zorgprofessional, kunnen de bedrijven eerst kijken in onze werkzoekende rubriek of er een geschikte kandidaat tussen staat, voordat zij gaan adverteren. Bedrijven kunnen bij ons gratis de contactgegevens opvragen met een maximum van 10 werkzoekende per maand. En als het bedrijf een werkzoekende een baan als zorprofessional aanbiedt, berekenen wij EUR 100,- per geslaagde werkzoekende. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via info@zorgen.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Aanmelden stage- / werkzoekende

Als u werk of een stageplaats zoekt, kunt u uzelf aanmelden op onze site via onderstaande knop. Alle aanmeldingen worden door de redactie gecontroleerd en verwerkt, om deze reden kan het 1 à 2 dagen duren voordat uw aanmelding verwerkt is.

Direct aanmelden